Aankoop – Uitbouwen van een eigen kunstcollectie

AankoopSteeds meer mensen ervaren de behoefte om een waardevolle en aantrekkelijke kunstcollectie uit te bouwen. De kunstmarkt is uitgebreid: meubelen, tapijten, exotische curiosa en historische objecten. Desondanks blijven de beeldhouw- en schilderkunst het meeste bekoren. Voor kunstverzamelaars is België is een uitgelezen plek. België heeft die kunstenaars die vernieuwen en die als geen ander de ambachtelijkheid en het gevoel die aan het kunstwerk vorm geven, beheersen.

Bel Art Consult selecteert en verkoopt kunstwerken van deze Belgische kunstenaars. Wij wensen onze passie voor kunst te delen en bieden daarom uitsluitend unieke kunstwerken, zoals schilderijen, tekeningen of gouaches, die ook in onze privécollectie een plaatsje zouden vinden.

We mikken op prijzen die voor de jonge beginnende verzamelaar met een beperkt budget haalbaar zijn en die het talent van de kunstenaar op correcte wijze waarderen. Bezoek onze e-galerij.

De aangeboden kunstwerken zijn voorzien van een aantal sterren:

: < 500 euro

: 500 - 750 euro

: 750 - 1.000 euro

: > 1.000 euro

Ervaren verzamelaars die topwerken zoeken, kunnen bij ons terecht voor hun collectiebeheer, marktonderzoek of aankopen op commissie. Vraag naar onze mogelijkheden en vul het contactformulier in.

Wij rekenen geen post- of verzendingskosten. Alle aankopen worden na afspraak persoonlijk aan huis bezorgd. Het stelt onze klanten in staat één of meerder kunstwerken voorafgaand aan de aankoop in hun huiselijk kader in te bekijken.