Schatten van kunstwerken

Kunstwerken schattenBel Art Consult staat ter beschikking voor schattingen. Bel Art Consult bezorgt haar klanten een gedegen en gedetailleerde schatting van een gediplomeerd kunsthistoricus. U ontvangt een gedetailleerde inventaris van uw geschatte kunstwerken. Onze schatting omvat naast een waardebepaling ook een inschatting van de waarde op de internationale kunstmarkt in de voorbije jaren. De waardebepaling is objectief en gebaseerd op de meest recente evoluties op de internationale kunstmarkt. Een objectieve schatting is voor u een waardevol instrument bij verzekering, bij verdeling of bij schadeloosstelling bij ongelukken of diefstal. Onze kunsthistorische rapportage geeft achtergrondinformatie geeft bij de kunstenaar, de kunststroming en het kunstwerk zelf.

Voor een eerste vrijblijvende opinie kan u ons per e-mail een foto bezorgen. Geef hierbij een zo volledig mogelijke beschrijving van het kunstwerk dat u bezit (voorstelling, techniek, signatuur, datering, afmetingen, toestand, herkomst, opvallende details).

Een schatting wordt altijd binnen een af te spreken datum afgeleverd. Alle schattingen worden ter plaatse verricht. Voor een verplaatsing binnen het Vlaamse Gewest wordt geen vergoeding aangerekend. Uiteraard mag u voor een schatting na afspraak altijd bij ons op kantoor langskomen.

Op basis van deze informatie bezorgen wij u een offerte voor een omstandige schatting van uw collectie of kunstwerk.

Aan eigenaars die hun kunstwerken via onze e-galerij verkopen, betaalt Bel Art Consult na verkoop steeds de kostprijs van de schatting terug.