Adviesverlening – Ons Concept – Over ons

Door een overaanbod aan kunstwerken in zowel de galerijen als op het internet, in de kunstmarkt de laatste jaren erg veranderd. De nieuwe generatie verzamelaars hebben hun eigen beleving en zoeken vooral naar iets dat hen raakt. Vaak kennen verzamelaars de waarde van hun collectie niet meer. Dat heeft gevolgen voor het kunstwerk dat u wilt kopen of verkopen.

Bel Art Consult volgt al meer dan 10 jaar de Belgische kunstmarkt op de voet en houdt contact met de belangrijkste kunstcritici en -wetenschappers. Onze focus ligt bij de werken van Belgische abstracte kunstenaars tussen ca. 1945 en 1980. De Belgische schilderkunst uit deze periode behoorde toen tot de wereldtop.

Op basis van deze kennis geven wij u een duidelijk advies dat u in staat stelt om een goede beslissing te nemen. Bel Art Consult bemiddelt, adviseert, en waardeert bij koop en verkoop van kunstwerken. Hierdoor krijgt u een beter inzicht in de actuele waarde van uw verzameling en de evoluties van de internationale kunstmarkt.